Перейти до вмісту
Головна » Голубці з грибами

Голубці з грибами

    Голубці з грибами

    Рецепт “Голубці з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 порцій, 1 година

    Інгредієнти

    – 1 качан капусти (бл. 1,5 кг)
    – 100 г гречаної крупи (відварити до готовності)
    – 500 г гливи
    – 2 моркви
    – 3 цибулини
    – 1 пучок петрушки (порубати)
    – 6 ст. л. рослинної олії
    – 3 ст. л. томатної пасти
    – Перець
    – Сіль

    Покроковий процес приготування голубців з грибами
    Голубці з грибами1

    Крок 1

    Для начинки цибулю та моркву очистити, цибулю порубати, моркву крупно натерти. На сковороді на 1 ст. л. олії обсмажувати цибулю та моркву 5 хв. 1/2 обсмажених овочів перекласти з рубаною зеленню та гречкою. На сковороду влити бл. 300 мл води, додати томатну пасту та готувати 5 хв. Гриби промити, обсушити, дрібно нарізати та готувати на 2 ст. л. олії 5 хв.

    Голубці з грибами2

    Крок 2

    Гриби остудити та підмішати в начинку. Качан капусти промити. У каструлі довести до кипіння велику кількість води, завантажити качан і варити прибл. 5 хв. Качан перекласти на тарілку, верхні приварене листя зрізати. Повторити, поки не буде знято все листя. Потовщення на листі зрізати. Сформувати голубці, викладаючи на листя начинку та повертаючи краї всередину.

    Голубці з грибами3

    Крок 3

    Підготувати глибоку форму для запікання та викласти в неї сформовані голубці. Духовку нагріти до 180 °. Залишилося рослинну олію розбовтати зі 100 мл води, додати сіль і перець на смак і влити у форму. Поверх голубців викласти тушковані овочі з томатною пастою. На плиті довести рідину у формі до кипіння і запікати голубці в духовці прибл. 30 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Голубці з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *