Перейти до вмісту
Головна » Гороховий суп із часниковими грінками

Гороховий суп із часниковими грінками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гороховий суп із часниковими грінками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 20 хвилин
    У 1 порції: 230 ккал, 35г білків,
    65 г жирів, 56 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г гороху
    ❯ 2 ст. л. вершкового масла для обсмажування цибулі
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 4 зубчики часнику
    ❯ ½ кореня селери
    ❯ сіль
    ❯ 2 ст. л. сушеного майорану
    ❯ 8 скибочок білого хліба

    Покроковий процес приготування горохового супу

    Крок 1

    Горох замочити у холодній воді на ніч. Вранці відкинути на друшляк, ретельно промити та дати рідини стекти.

    Крок 2

    У каструлі залити горох 1 л холодної води та варити до готовності. Відкинути на друшляк, рідину, в якій горох варився, зібрати, горох промити.

    Крок 3

    Цибулину очистити та дрібно порубати. Селеру очистити, вимити та нарізати дрібними шматочками. Часник очистити. 3 зубчики часнику нарізати тонкими пластинами. У каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло та обсмажувати на ньому цибулю на слабкому вогні 5 хв. Додати селеру і нарізаний часник і припустити на слабкому вогні. Покласти до сотейника горох, все перемішати та влити рідину з-під гороху. Довести до кипіння, варити 3-5 хв і зняти з вогню. Суп пюрувати, посолити та приправити майораном

    Крок 4

    Духовку нагріти до 180 °. Скибочки хліба викласти на лист і підрум’янити до утворення золотистої скоринки. Натерти їх часником, що залишився. Подати суп гарячим із часниковими грінками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гороховий суп із часниковими грінками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *