Перейти до вмісту
Головна » Гороховий суп-пюре з яйцем пашот

Гороховий суп-пюре з яйцем пашот

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гороховий суп-пюре з яйцем пашот” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 55 хвилин
    У 1 порції: 210 ккал, 8 г білків,
    11 г жирів, 23 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 125 г моркви, кореня петрушки та селери
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 100 г картоплі
    ❯ 325 г консервованого зеленого горошку
    ❯ 100 мл вершків
    ❯ сіль
    ❯ зелень
    ❯ 8 перепелиних яєць пашот
    ❯ 2 ст. л. сметани

    Покроковий процес приготування супу з яйцем пашот

    Крок 1

    Цибулю очистити та порубати. Морква, коріння петрушки та селери вимити, очистити та нарізати. Разом із цибулею злегка обсмажити на олії у каструлі з товстим дном. Влити 800 мл води, додати очищену і нарізану картоплю і варити 30 хв.

    Крок 2

    Всипати в суп 280 г горошку та варити ще 5 хв. Влити вершки, суп довести майже до кипіння, зняти з вогню та пюрувати. Суп посолити, розлити по піалах, посипати горошком і заправити сметаною. Додати у кожну порцію
    по 2 яйця пашот. Прикрасити листочками петрушки або базиліка

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гороховий суп-пюре з яйцем пашот. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *