«Діаменю» рецепт “Гороховий суп з беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
82 ккал
Інгредієнти
– 1,5 л води
– 3 ст. гороху
– 150 г сирокопченого бекону
– 1 велика цибулина
– 1 велика морква
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування горохового супу
Крок 1
Горох заливаю водою на 2-3 години, промиваю. Включаю в мультиварці режим «Жарка» на 15 хвилин.
Крок 2
Поки йде розігрів, нарізаю бекон, обсмажую у чаші до золотистого кольору та перекладаю на тарілку. Овочі нарізаю, обсмажую на витопленому жирі до закінчення програми.
Крок 3
Додаю в чашу горох та 1 ст.л. подрібненого бекону, заливаю водою, солю, перчу. Включаю режим «Тушение» на годину. Під час подачі в тарілки розкладаю бекон, що залишився.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!