Перейти до вмісту
Головна » Гороховий суп з беконом

Гороховий суп з беконом

    Гороховий суп з беконом

    «Діаменю» рецепт “Гороховий суп з беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    82 ккал

    Інгредієнти

    – 1,5 л води
    – 3 ст. гороху
    – 150 г сирокопченого бекону
    – 1 велика цибулина
    – 1 велика морква
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування горохового супу

    Крок 1

    Горох заливаю водою на 2-3 години, промиваю. Включаю в мультиварці режим «Жарка» на 15 хвилин.

    Крок 2

    Поки йде розігрів, нарізаю бекон, обсмажую у чаші до золотистого кольору та перекладаю на тарілку. Овочі нарізаю, обсмажую на витопленому жирі до закінчення програми.

    Крок 3

    Додаю в чашу горох та 1 ст.л. подрібненого бекону, заливаю водою, солю, перчу. Включаю режим «Тушение» на годину. Під час подачі в тарілки розкладаю бекон, що залишився.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гороховий суп з беконом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *