Перейти до вмісту
Головна » Гострі рибні крокети

Гострі рибні крокети

    Гострі рибні крокети

    Рецепт “Гострі рибні крокети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 320 ккал, 17 г білків,
    6 г жирів, 5 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г рибного філе
    ❯ 1 яйце
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 перець чилі без насіння
    ❯ 1 ч. л. порошку каррі
    ❯ чверть свіжого кокоса
    ❯ сіль
    ❯ рослинна олія для фритюру

    Покроковий процес приготування рибних крокетів

    Крок 1

    Цибулю та часник очистити, прокрутити через м’ясорубку разом із філе. М’якуш кокоса натерти на дрібній тертці, перемішати з яйцем, рибною масою, дрібно нарізаним чилі та каррі, посолити.

    Крок 2

    З цієї маси вологими руками сформувати кульки та обсмажувати 3 хв у рослинній олії

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гострі рибні крокети. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *