Рецепт “Гранола – домашні мюслі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Вівсяні пластівці – 2 склянки
– Рослинна олія – 3 ст. ложки
– Мед – 3 ст. ложки
– Вода – 1-2 ст. ложки (за потреби)
– Кориця – 1/3 ч. ложки
– Сухофрукти – на смак
– Льон – 1 ст. ложка
1 чашка суміші з:
– Подрібнених горіхів
– Насіннячок
– Кокосова стружка
– Кунжуту
Покроковий процес приготування домашних мюслів
Крок 1
У великі вівсяні пластівці додаємо 3 ст. л. рослинної олії. Далі додаємо одну чашку суміші з подрібнених горіхів, насіння, кокосової стружки та кунжуту. Якщо у вас густий мед, то розбавте його водою і додайте в пластівці. Все добре перемішуємо.
Крок 2
Розігріваємо духовку на 150 градусів. Висипаємо суміш на пергамент у форму для запікання. Поступово розподіляємо і відправляємо в духовку на 20 хвилин. Потім перемішуємо та залишаємо на 10 хвилин. Знову перемішуємо і чекаємо ще 10 хвилин. У вас має вийти золотий відтінок.
Крок 3
Коли пластівці охолонуть додаємо 1/3 ч. л. кориці (за бажанням), сухофрукти та насіння льону.