Перейти до вмісту
Головна » Гранола – домашні мюслі

Гранола – домашні мюслі

    Гранола – домашні мюслі

    Рецепт “Гранола – домашні мюслі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Вівсяні пластівці – 2 склянки
    – Рослинна олія – 3 ст. ложки
    – Мед – 3 ст. ложки
    – Вода – 1-2 ст. ложки (за потреби)
    – Кориця – 1/3 ч. ложки
    – Сухофрукти – на смак
    – Льон – 1 ст. ложка
    1 чашка суміші з:
    – Подрібнених горіхів
    – Насіннячок
    – Кокосова стружка
    – Кунжуту

    Покроковий процес приготування домашних мюслів
    Гранола – домашні мюслі1

    Крок 1

    У великі вівсяні пластівці додаємо 3 ст. л. рослинної олії. Далі додаємо одну чашку суміші з подрібнених горіхів, насіння, кокосової стружки та кунжуту. Якщо у вас густий мед, то розбавте його водою і додайте в пластівці. Все добре перемішуємо.

    Гранола – домашні мюслі2

    Крок 2

    Розігріваємо духовку на 150 градусів. Висипаємо суміш на пергамент у форму для запікання. Поступово розподіляємо і відправляємо в духовку на 20 хвилин. Потім перемішуємо та залишаємо на 10 хвилин. Знову перемішуємо і чекаємо ще 10 хвилин. У вас має вийти золотий відтінок.

    Гранола – домашні мюслі3

    Крок 3

    Коли пластівці охолонуть додаємо 1/3 ч. л. кориці (за бажанням), сухофрукти та насіння льону.

    Сьогодні ми дізналися як готується Гранола – домашні мюслі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *