Перейти до вмісту
Головна » Гречаний суп зі щавлем

Гречаний суп зі щавлем

    Гречаний суп зі щавлем

    «Діаменю» рецепт “Гречаний суп зі щавлем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2,8 ХО
    140 ккал

    Інгредієнти

    – 3 л курячого бульйону
    – 200 г гречаної крупи
    – по пучку щавлю та зеленої цибулі
    – 3 гілочки кропу
    – 1 пучок верхівок молодої кропиви
    – 3 бульби картоплі
    – 1 варене яйце
    – сіль та нежирна сметана – на смак

    Покрокове приготування гречаного супу

    Крок 1

    Варю будь-який бульйон (можна з курки, яловичини, свинини), солю. М’ясо дістаю, трохи охолоджую, знімаю з кістки, подрібнюю та повертаю в бульйон.

    Крок 2

    Гречку промиваю. Картоплю очищаю та нарізаю кубиками. Листя кропиви перебираю, промиваю та ошпарюю окропом. Витискаю від води та шинкую. У киплячий бульйон опускаю картоплю та гречану крупу.

    Крок 3

    Варю 10 хвилин, додаю кропиву та варю ще 5-7 хвилин. Промиваю та нарізаю щавель, пір’я зелений лук, кріп. Даю закипіти та знімаю з вогню. Подаю з яйцем та сметаною

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гречаний суп зі щавлем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *