Перейти до вмісту
Головна » Гречка з фаршем

Гречка з фаршем

    Гречка з фаршем

    «Діаменю» рецепт “Гречка з фаршем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,4 ХО
    184 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г фаршу (курячого чи свинячого)
    – морква
    – цибулина
    – 4 ст. томатної пасти
    – 200 г гречаної крупи
    – рослинна олія
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування гречки з фаршем

    Крок 1

    Цибулю дрібно нарізаю, моркву натираю на великій тертці, пасерую овочі на олії.

    Крок 2

    Фарш солю, перчу, формую маленькі кульки, кладу їх до овочам, заправляю томатною пастою та обсмажую все до напівготовності.

    Крок 3

    Всипаю промиту гречку, солю, заливаю окропом так, щоб крупа була трохи прикрита водою. Гашу на малому
    вогні під кришкою до готовності.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Гречка з фаршем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *