«Діаменю» рецепт “Гречка з фаршем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,4 ХО
184 ккал
Інгредієнти
– 300 г фаршу (курячого чи свинячого)
– морква
– цибулина
– 4 ст. томатної пасти
– 200 г гречаної крупи
– рослинна олія
– сіль, перець – на смак
Покрокове приготування гречки з фаршем
Крок 1
Цибулю дрібно нарізаю, моркву натираю на великій тертці, пасерую овочі на олії.
Крок 2
Фарш солю, перчу, формую маленькі кульки, кладу їх до овочам, заправляю томатною пастою та обсмажую все до напівготовності.
Крок 3
Всипаю промиту гречку, солю, заливаю окропом так, щоб крупа була трохи прикрита водою. Гашу на малому
вогні під кришкою до готовності.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!