Перейти до вмісту
Головна » Грушеві тістечка на листковому тісті

Грушеві тістечка на листковому тісті

    Грушеві тістечка на листковому тісті

    Рецепт “Грушеві тістечка на листковому тісті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    20 порцій, 40 хвилин

    – 400 г готового листкового тіста
    – 4–5 груш
    – 100-150 г цукру
    – Ванільний цукор
    – Мелена кориця
    – Сік 1 лимона
    – 1 жовток

    Покроковий процес приготування грушевих тістечок

    Крок 1

    Груші вимити, обсушити та нарізати дрібними скибочками. У мисці збризкати груші соком лимона, присипати цукром, ванільним цукром та корицею і перемішати.

    Грушеві тістечка на листковому тісті2

    Крок 2

    Тісто розкачати в тонкий пласт і нарізати квадратами бл. 10×10 см. Скласти квадратики по діагоналі та від згину надрізати по обидва боки, не дорізаючи до вільного кута по 1 см. Квадратики розгорнути та поправити надрізи.

    Грушеві тістечка на листковому тісті3

    Крок 3

    Надрізані краї підняти, перекрутити та злегка притиснути по протилежних кутах.

    Грушеві тістечка на листковому тісті4

    Крок 4

    Підготовлені вироби перекласти на вистелений пергаментом лист і розподілити за ними груші. Жовток розговорити з 1 ст. л. води та змастити вироби. Випікати бл. 20 хв. при 180°.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грушеві тістечка на листковому тісті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *