Перейти до вмісту
Головна » Груші поше з шоколадом

Груші поше з шоколадом

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Груші поше з шоколадом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 4 груші
    ❯ 1 ч. л. ванільного цукру
    ❯ сік 1 лайма
    ❯ 150 г цукру
    ❯ 200 г чорного шоколаду
    ❯ 130 мл жирних вершків
    ❯ кілька гілочок м’яти
    ❯ тонко стругана цедра лайма для прикраси

    Покроковий процес приготування груш поше
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Груші вимити та обсушити. Гострим тонким ножем акуратно видалити серцевини з насінням з боку чашки суцвіття. Підготовлені груші очистити (бажано за допомогою овочерізки), зберігши хвостики, і збризкати соком лайма.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    У каструлі з товстим дном довести до кипіння 1 л води, додати цукор та ванільний цукор, дати їм повністю розчинитись і варити 5 хв. У гарячий сироп акуратно закласти груші, додати сік лайма, що залишився, і готувати на повільному вогні 5-7 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Шоколад поламати. У сотейнику довести до кипіння вершки, додати шоколад і повністю розпустити його, постійно помішуючи. Перемішувати до отримання гладкої однорідної маси, зняти з вогню та трохи охолодити. Груші подати, поливаючи шоколадом, прикрасивши м’ятою та цедрою лайма.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Груші поше з шоколадом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *