Перейти до вмісту
Головна » Грибна ікра з томатною пастою

Грибна ікра з томатною пастою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Грибна ікра з томатною пастою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 4порції:
    ❯ 400 г свіжих грибів
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ст. л. томат-пасти
    ❯ рубаний кріп
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування грибної ікри

    Крок 1

    Гриби почистити, перебрати, промити та обсушити. Підготовлені гриби залити гарячою водою, довести до кипіння та варити 40 хв.

    Крок 2

    Відварені гриби відкинути на друшляк, злегка остудити та пропустити через м’ясорубку.

    Крок 3

    Цибулю та часник очистити, цибулю дрібно нарізати, часник порубати. На сковороді на гарячій олії обсмажувати цибулю та часник до прозорості цибулі.

    Крок 4

    Викласти на сковороду подрібнені гриби, зменшити вогонь до мінімуму і готувати під кришкою 15 хв. Гриби посолити
    і поперчити, додати томат-пасту, перемішати та тушкувати під кришкою ще 5 хв.

    Крок 5

    Готову ікру зняти з вогню та остудити. Додати сіль і перець на смак і перекласти в посуд сервування. Подати,
    посипавши рубаним кропом.

    ГРИБИ ПРО ЗАПАС
    Гасити гриби з цибулею та морквою до готовності, посолити та поперчити. Готові гриби перекласти у банку (500 мл) з кришкою і залити тонким шаром топленого масла. Зберігати у холодильнику до 2 міс.

    Сьогодні ми дізналися як готується Грибна ікра з томатною пастою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *