Перейти до вмісту
Головна » Ірландське рагу з чебрецем

Ірландське рагу з чебрецем

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Ірландське рагу з чебрецем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 10 хвилин
    У 1 порції: 440 ккал, 6 г білків,
    29 г жирів, 18 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 200 г копченого бекону
    ❯ 900 г філе баранини або яловичини
    ❯ 5 цибулин
    ❯ 5 штук. моркви
    ❯ 3 лаврові листи
    ❯ кілька гілочок чебрецю
    ❯ 850 мл м’ясного бульйону
    ❯ 200 г зеленого горошку (свіжого чи замороженого)
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування ірландського рагу

    Крок 1

    Нагріти духовку до 160 °. М’ясо вимити, обсушити та нарізати невеликими кубиками. Копчений бекон дрібно нарізати та обсмажувати у сотейнику бл. 4 хв, поки з нього не витопиться жир. Додати м’ясо та обсмажувати бл. 5 хв до утворення коричневої скоринки. Викласти із каструлі.

    Крок 2

    На жирі, що утворився, обсмажувати очищені та дрібно нарізані цибуля та морква 5 хв. Додати вимитий лавровий
    листя, рубану зелень і обсмажене м’ясо. Влити бульйон, довести до кипіння, посолити та поперчити. Накрити кришкою сотейник і тушкувати рагу в духовці бл. 1,5 год, поки м’ясо не стане м’яким. Додати у рагу зелений горошок та готувати ще 5 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ірландське рагу з чебрецем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *