Рецепт “Ірландське рагу з чебрецем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 10 хвилин
У 1 порції: 440 ккал, 6 г білків,
29 г жирів, 18 г вуглеводів
Інгредієнти
На 8 порцій:
❯ 200 г копченого бекону
❯ 900 г філе баранини або яловичини
❯ 5 цибулин
❯ 5 штук. моркви
❯ 3 лаврові листи
❯ кілька гілочок чебрецю
❯ 850 мл м’ясного бульйону
❯ 200 г зеленого горошку (свіжого чи замороженого)
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування ірландського рагу
Крок 1
Нагріти духовку до 160 °. М’ясо вимити, обсушити та нарізати невеликими кубиками. Копчений бекон дрібно нарізати та обсмажувати у сотейнику бл. 4 хв, поки з нього не витопиться жир. Додати м’ясо та обсмажувати бл. 5 хв до утворення коричневої скоринки. Викласти із каструлі.
Крок 2
На жирі, що утворився, обсмажувати очищені та дрібно нарізані цибуля та морква 5 хв. Додати вимитий лавровий
листя, рубану зелень і обсмажене м’ясо. Влити бульйон, довести до кипіння, посолити та поперчити. Накрити кришкою сотейник і тушкувати рагу в духовці бл. 1,5 год, поки м’ясо не стане м’яким. Додати у рагу зелений горошок та готувати ще 5 хв.