Перейти до вмісту
Головна » Італійський салат з овочами та сиром

Італійський салат з овочами та сиром

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Італійський салат з овочами та сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ 1 молода цибулина
    ❯ 1 великий пучок листових салатів асорті
    ❯ 10 помідорів чері
    ❯ 100 г чорних оливок без кісточки
    ❯ 150 г фети
    ❯ 1 огірок
    ❯ жменю пшеничних крутонів (за бажанням)
    Для соусу:
    ❯ 3 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1/4 ст. л. винного оцту
    ❯ 1/2 зубка часнику
    ❯ 1 ст. л. тертого пармезану
    ❯ сіль
    ❯ гострий перець
    ❯ щіпка сушеної материнки

    Покроковий процес приготування салату з овочами та сиром

    Крок 1

    Для соусу в чаші міксера з’єднати часник з олією, оцтом, пармезаном і материнкою та добре збити. Соус поперчити та посолити.

    Крок 2

    Фету нарізати скибочками, очищену цибулину – півкільцями. Помідори, огірок, солодкий перець і зелень вимити та обсушити. Помідори нарізати четвертинками, перець та огірок – скибочками, листя салатів порвати. Овочі в салатнику з’єднати з оливками та фетою, полити соусом. За бажанням додати крутони.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Італійський салат з овочами та сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *