Рецепт “Камбала із пряною зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 12 філе камбали
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ по 1/2 пучка петрушки, кропу та кінзи
❯ 50 г тертого сиру
❯ 1 ст. л. майонезу
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
❯ 3 гілочки кінзи
Для соусу:
❯ 150 мл жирних вершків
❯ 1 пучок меліси
❯ 1 ст. л. негострого кетчупу
❯ сіль
Покроковий процес приготування камбали із зеленню
Крок 1
Рибу вимити та обсушити, натерти сіллю та перцем, у мисці збризкати соком лимона і помістити в холодильник
на 15 хв.
Крок 2
Зелень промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. Сир перемішати із підготовленою зеленню та майонезом.
Крок 3
Філе розкласти на робочій поверхні та розподілити за ними приготовлену суміш. Згорнути філе в рулетики та зафіксувати дерев’яними шпажками. На пательні на олії обсмажувати вироби по 7 хв з кожного боку та перекласти на блюдо.
Крок 4
Для соусу мелісу промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. На сковороду, де готувалася риба, влити вершки, додати мелісу, кетчуп, добре прогріти та уварювати 2-3 хв. Посолити на смак.