Перейти до вмісту
Головна » Камбала із пряною зеленню

Камбала із пряною зеленню

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Камбала із пряною зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 12 філе камбали
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ по 1/2 пучка петрушки, кропу та кінзи
    ❯ 50 г тертого сиру
    ❯ 1 ст. л. майонезу
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ 3 гілочки кінзи
    Для соусу:
    ❯ 150 мл жирних вершків
    ❯ 1 пучок меліси
    ❯ 1 ст. л. негострого кетчупу
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування камбали із зеленню

    Крок 1

    Рибу вимити та обсушити, натерти сіллю та перцем, у мисці збризкати соком лимона і помістити в холодильник
    на 15 хв.

    Крок 2

    Зелень промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. Сир перемішати із підготовленою зеленню та майонезом.

    Крок 3

    Філе розкласти на робочій поверхні та розподілити за ними приготовлену суміш. Згорнути філе в рулетики та зафіксувати дерев’яними шпажками. На пательні на олії обсмажувати вироби по 7 хв з кожного боку та перекласти на блюдо.

    Крок 4

    Для соусу мелісу промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. На сковороду, де готувалася риба, влити вершки, додати мелісу, кетчуп, добре прогріти та уварювати 2-3 хв. Посолити на смак.

    Сьогодні ми дізналися як готується Камбала із пряною зеленню. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *