Рецепт “Камбала з пряною зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 6 філе камбали
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ по 5 гілочок петрушки, кропу, кінзи
❯ 50 г твердого сиру
❯ 1 ст. л. домашнього майонезу або жирної сметани
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
Для соусу:
❯ 150 г сметани
❯ кілька гілочок пряної зелені (м’ята, меліса, петрушка, кріп…)
❯ 1 ст. л. негострого кетчупу
❯ сіль
Покроковий процес приготування камбали з зеленню
Крок 1
Рибу промити, обсушити, натерти сіллю та перцем, збризкати соком лимона і помістити в холодильник на 10-15 хв.
Крок 2
Зелень промити, обсушити та дрібно порубати. Сир натерти на дрібній тертці та перемішати із зеленню та майонезом (сметаною). На кожне філе викласти начинку і згорнути філе щільним рулетиком. Рулетики скріпити дерев’яними шпажками та обсмажувати на сковороді на гарячій олії 7 хв з кожного боку. Рибу до подачі на стіл зберегти гарячу.
Крок 3
Для соусу зелень промити, обсушити, дрібно порубати та перемішати зі сметаною та кетчупом. Додати сіль та перець на смак.