Перейти до вмісту
Головна » Камбала з пряною зеленню

Камбала з пряною зеленню

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Камбала з пряною зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 6 філе камбали
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ по 5 гілочок петрушки, кропу, кінзи
    ❯ 50 г твердого сиру
    ❯ 1 ст. л. домашнього майонезу або жирної сметани
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для соусу:
    ❯ 150 г сметани
    ❯ кілька гілочок пряної зелені (м’ята, меліса, петрушка, кріп…)
    ❯ 1 ст. л. негострого кетчупу
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування камбали з зеленню

    Крок 1

    Рибу промити, обсушити, натерти сіллю та перцем, збризкати соком лимона і помістити в холодильник на 10-15 хв.

    Крок 2

    Зелень промити, обсушити та дрібно порубати. Сир натерти на дрібній тертці та перемішати із зеленню та майонезом (сметаною). На кожне філе викласти начинку і згорнути філе щільним рулетиком. Рулетики скріпити дерев’яними шпажками та обсмажувати на сковороді на гарячій олії 7 хв з кожного боку. Рибу до подачі на стіл зберегти гарячу.

    Крок 3

    Для соусу зелень промити, обсушити, дрібно порубати та перемішати зі сметаною та кетчупом. Додати сіль та перець на смак.

    Сьогодні ми дізналися як готується Камбала з пряною зеленню. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *