Перейти до вмісту
Головна » Каннеллоні гратине

Каннеллоні гратине

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Каннеллоні гратине” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г шпинату
    ❯ 400 г рубаної яловичини
    ❯ 12 каннелоні
    ❯ 150 г фети
    ❯ 500 мл кулінарного томатного соусу
    ❯ 70 мл рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування каннеллоні

    Крок 1

    Шпинат крупно порубати. У сотейнику на сильному вогні на 20 мл олії обсмажувати шпинат 3 хв, перекласти на друшляк і дати охолонути. На сковороді на рослинній олії обсмажити до розсипчастості м’ясо, перемішати з
    шпинатом і 1/2 сиру, посолити та поперчити.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 180 °. Сирі каннелоні наповнити начинкою та викласти у форму для запікання. Соус розвести 100 мл холодної води та влити у форму. Вироби посипати сиром, що залишився, накрити листом алюмінієвої фольги та запікати 30 хв. Фольгу видалити та запікати ще 10-15 хв. Подати гарячими.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Каннеллоні гратине. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *