Рецепт “Каннеллоні гратине” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 45 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 600 г шпинату
❯ 400 г рубаної яловичини
❯ 12 каннелоні
❯ 150 г фети
❯ 500 мл кулінарного томатного соусу
❯ 70 мл рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування каннеллоні
Крок 1
Шпинат крупно порубати. У сотейнику на сильному вогні на 20 мл олії обсмажувати шпинат 3 хв, перекласти на друшляк і дати охолонути. На сковороді на рослинній олії обсмажити до розсипчастості м’ясо, перемішати з
шпинатом і 1/2 сиру, посолити та поперчити.
Крок 2
Духовку нагріти до 180 °. Сирі каннелоні наповнити начинкою та викласти у форму для запікання. Соус розвести 100 мл холодної води та влити у форму. Вироби посипати сиром, що залишився, накрити листом алюмінієвої фольги та запікати 30 хв. Фольгу видалити та запікати ще 10-15 хв. Подати гарячими.