Перейти до вмісту
Головна » Каннеллоні з куркою та грибами

Каннеллоні з куркою та грибами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Каннеллоні з куркою та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин
    У 1 порції: 950 ккал, 45 г білків,
    43 г жирів, 94 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 жмені сушених грибів
    ❯ 150 г курячого філе
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 2 стебла зеленої цибулі
    ❯ 6 ст. л. рослинної олії
    ❯ 250 г печериць
    ❯ 2 ч. л. сушеного чебрецю
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ сіль
    ❯ 125 г моцарели
    ❯ 16 відварених до напівготовності листів тіста
    ❯ 400 мл соусу бешамель
    ❯ 2 ст. л. подрібнених горіхів

    Покроковий процес приготування каннеллоні

    Крок 1

    Сушені гриби замочити на 15 хв 150 мл теплої води. Філе вимити та дрібно нарізати. Цибулю та часник очистити та порубати. Обсмажувати філе на 3 стол. ложках олії 3-4 хв. Додати овочі та готувати ще 3 хв.

    Крок 2

    Печериці очистити, дрібно нарізати та обсмажити на 2 стіл. ложках олії. Додати сушені гриби та трохи води, в якій вони замочувалися. Приправити чебрецем і тушкувати 15 хв. Сир дрібно нарізати та перемішати з куркою та грибами, посолити та поперчити. Викласти начинку на аркуші тесту і згорнути їх у рулетики.

    Крок 3

    Форму для запікання змастити маслом, що залишилося, викласти трубочки, полити їх соусом та запікати 30 хв при 170°.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Каннеллоні з куркою та грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *