Перейти до вмісту
Головна » Картопля в беконі запечена у вигляді троянд

Картопля в беконі запечена у вигляді троянд

    Картопля в беконі запечена у вигляді троянд

    Рецепт “Картопля в беконі запечена у вигляді троянд” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 порцій, 1 година

    Інгредієнти

    – 6 бульб картоплі
    – 12 смужок бекону
    – 80 г тертого сиру
    – 40 г вершкового масла
    – 1 ч. л. сушеного часнику
    – 1 ч. л. сушеного чебрецю
    – 1 ч. л. сушеного розмарину
    – Рослинна олія
    – Перець
    – Сіль

    Покроковий процес приготування картоплі в беконі

    Крок 1

    Картоплю ретельно вимити, за бажанням очистити. Підготовлену картоплю нарізати тонкими (1,5-2 мм) скибочками. Викласти картоплю в глибоку миску, додати сіль, перець, сушені трави та часник і добре перемішати.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 200°. Підготувати формочки для кексів і змастити їх невеликою кількістю олії. Вершкове масло охолодити і дуже дрібно посікти.

    Крок 3

    На робочу поверхню викласти дві скибочки бекону довгою смужкою. На смужку бекону викласти кухлі картоплі друг за одним трохи в нахльост. Картоплю присипати невеликою кількістю сиру та вершкового масла та акуратно згорнути смужку бекону з картоплею в рулетик. Рулетик поставити у підготовлену форму. Так само згорнути “трояндочки” з решти картоплі та бекону.

    Крок 4

    “Розочки” запікати в духовці 20 хв. Накрити вироби листом алюмінієвої фольги і запікати ще 25-30 хв. Фольгу зняти та готувати вироби ще прибл. 7 хв.

    Крок 5

    Готовим “трояндочкам” дати трохи охолонути при кімнатній температурі і перекласти їх в посуд сервування. Подати як гарнір.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Картопля в беконі запечена у вигляді троянд. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *