Рецепт “Картопля соте з печерицями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
2 ПОРЦІЇ, 25 ХВИЛИН
Інгредієнти
❯ 3 бульби картоплі
❯ 150 г печериць
❯ 3 ст. л. вершкового масла
❯ сіль
❯ рубана петрушка
Покроковий процес приготування картоплі соте
Крок 1
Картоплю очистити, вимити, обсушити та варити в окропі підсоленій воді 15 хв. Воду злити, картоплю нарізати невеликими скибочками. Гриби промити, великі нарізати половинками чи четвертинками.
Крок 2
На сковороді розтопити 2 ст. л. вершкового масла. Викласти картопля та обсмажувати на сильному вогні часто перемішуючи, до золотистого кольору.
Крок 3
Лопаткою зібрати картоплю убік, додати на сковороду масло, що розлилося, розтопити та викласти гриби. Готувати гриби, часто перевертаючи, прибл. 5 хв і перемішати їх з картоплею. Страву посолити, поперчити та перекласти в посуд сервування. Подати гарячим, посипавши рубаною петрушкою.