Перейти до вмісту
Головна » Картопля соте з печерицями

Картопля соте з печерицями

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Картопля соте з печерицями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    2 ПОРЦІЇ, 25 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 3 бульби картоплі
    ❯ 150 г печериць
    ❯ 3 ст. л. вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ рубана петрушка

    Покроковий процес приготування картоплі соте

    Крок 1

    Картоплю очистити, вимити, обсушити та варити в окропі підсоленій воді 15 хв. Воду злити, картоплю нарізати невеликими скибочками. Гриби промити, великі нарізати половинками чи четвертинками.

    Крок 2

    На сковороді розтопити 2 ст. л. вершкового масла. Викласти картопля та обсмажувати на сильному вогні часто перемішуючи, до золотистого кольору.

    Крок 3

    Лопаткою зібрати картоплю убік, додати на сковороду масло, що розлилося, розтопити та викласти гриби. Готувати гриби, часто перевертаючи, прибл. 5 хв і перемішати їх з картоплею. Страву посолити, поперчити та перекласти в посуд сервування. Подати гарячим, посипавши рубаною петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як готується Картопля соте з печерицями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *