Рецепт “Картопля з м’ясом по-турецьки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Яловичина(грудинка)-1,5 кг
– Морква-1 шт
– Стебло селери-1 шт
– Цибуля-1 шт
– Лавровий лист-2 шт
– Сіль
– Вода-1,5/2 л
—————
– Рослинна олія
– Цибуля 200 гр
– Часник 2 зубки
– Солодкий перець 2 шт
– Картопля 1 кг
– Зелень
– Копчена паприка 1 ч.л.
– Чорний перець 1 ч. л.
– Куркума 1 ч. л.
– Чилі 0,5 ч. л.
– Томатна паста 1 ст.л.
– Сіль
Покроковий процес приготування картоплі з м’ясом
Крок 1
Нарізаємо м’ясо на порційні шматочки. Заливаємо м’ясо водою, накриваємо кришкою та чекаємо закипання. Забираємо пінку. Солимо, кладемо цибулю в лушпиння, моркву, селера і два лаврові листи. Накриваємо кришкою (не повністю) та готуємо на маленькому вогні близько двох годин.
Крок 2
Викладаємо м’ясо і заливаємо бульйоном з-під м’яса, проціджуючи його через сито.
Крок 3
Ставимо глибоку сковороду на вогонь і наливаємо олію. Нарізаємо цибулю півкільцями і відправляємо в сковороду. Нарізаємо часник і теж відправляємо у сковороду. Додаємо копчену паприку, чорний перець, куркуму та чилі. Перемішуємо та додаємо м’ясо з бульйоном. Додаємо вогню.
Крок 4
Нечищену картоплю розрізаємо на дві частини. Відправляємо картоплю в сковороду та солимо. Додаємо ложку томатної пасти та добре перемішуємо. Крупно нарізаємо солодкий перець і відправляємо у сковороду. Накриваємо кришкою та готуємо на маленькому вогні до готовності картоплі.