Перейти до вмісту
Головна » Картопляні оладки із соусом

Картопляні оладки із соусом

    Картопляні оладки із соусом

    Рецепт “Картопляні оладки із соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 350 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 4 бульби картоплі
    – 1 ст. л. лимонного соку
    – 1 маленька цибулина
    – 2 зубчики часнику
    – 1 яйце
    – 1 ст. л. борошна
    – 4 ст. л. рослинної олії
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування картопляні оладки

    Крок 1

    Картоплю очистити, вимити та натерти на середній тертці. Додати лимонний сік. Цибуля з часником очистити та дрібно порубати. Потім з’єднати з тертим картоплею, залишити на 5 хв та витиснути. У масу, що вийшла додати яйце і борошно, добре перемішати.

    Крок 2

    У великій сковороді розігріти олію. Потім столовою ложкою викладати приготовлену картопляну масу невеликими порціями та смажити з обох боків до підрум’янювання.

    Соус з перцем чилі

    Перець чилі (1/3 стручка), вилучивши насіння, порубати. Гілочка петрушки вимити, обсушити, дрібно нарізати. Підготовлений перець чилі додати до 200 г сметани разом з петрушкою, посолити та поперчити до смаку. Подати до гарячих оладок.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Картопляні оладки із соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *