Рецепт “Картопляний салат з беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 порції, 50 хвилин
Інгредієнти
– 3 бульби картоплі
– 2 невеликі червоні цибулини
– 2 копчені ковбаски
– 4 скибочки бекону
– 4 мариновані огірки
– по 2 гілочки петрушки та кропу
– 1 ст. л. насіння кмину
– 2 ст. л. рослинної олії
– 1 ч. л. яблучного оцту
– 1 ч. л. гірчиці
– щіпка цукру
– сіль
– мелений чорний перець
Покроковий процес приготування картопляного салату
Крок 1
Картоплю вимити та відварити у мундирі. Потім очистити та нарізати кружальцями. Цибулю очистити та нарізати кільцями. Ковбаски нарізати кружальцями, бекон – скибочками.
Крок 2
Бекон обсмажити у сковороді без додавання жиру. Покласти половину нарізаної цибулі, ковбаски та обсмажити всі разом до підрум’янювання. Дати охолонути.
Крок 3
Огірки нарізати кружальцями, зелень порубати. Для соусу олії змішати з оцтом, гірчицею та сіллю. Усі інгредієнти з’єднати та полити соусом і посипати кмином