Перейти до вмісту
Головна » Картопляний салат з беконом

Картопляний салат з беконом

    Картопляний салат з беконом

    Рецепт “Картопляний салат з беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порції, 50 хвилин

    Інгредієнти

    – 3 бульби картоплі
    – 2 невеликі червоні цибулини
    – 2 копчені ковбаски
    – 4 скибочки бекону
    – 4 мариновані огірки
    – по 2 гілочки петрушки та кропу
    – 1 ст. л. насіння кмину
    – 2 ст. л. рослинної олії
    – 1 ч. л. яблучного оцту
    – 1 ч. л. гірчиці
    – щіпка цукру
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування картопляного салату
    Картопляний салат з беконом1

    Крок 1

    Картоплю вимити та відварити у мундирі. Потім очистити та нарізати кружальцями. Цибулю очистити та нарізати кільцями. Ковбаски нарізати кружальцями, бекон – скибочками.

    Картопляний салат з беконом2

    Крок 2

    Бекон обсмажити у сковороді без додавання жиру. Покласти половину нарізаної цибулі, ковбаски та обсмажити всі разом до підрум’янювання. Дати охолонути.

    Картопляний салат з беконом3

    Крок 3

    Огірки нарізати кружальцями, зелень порубати. Для соусу олії змішати з оцтом, гірчицею та сіллю. Усі інгредієнти з’єднати та полити соусом і посипати кмином

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Картопляний салат з беконом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *