Перейти до вмісту
Головна » Käsekuchen – сирний пиріг

Käsekuchen – сирний пиріг

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Käsekuchen – сирний пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 8 ПОРЦІЙ:
    Для основи:
    ❯ 300 г борошна
    ❯ 150 г вершкового масла
    ❯ 1 ст. л. смальцю
    ❯ сіль
    Для заливання:
    ❯ 1 л молока
    ❯ 1 ч. л. сироваткової закваски
    ❯ 5 яєць
    ❯ 5 ст. л. цукру
    ❯ 5 ст. л. вершків
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру

    Покроковий процес приготування сирного пирога

    Крок 1

    Борошно із щіпкою солі просіяти у глибоку миску, додати смалець та рубану олію, влити 200 мл води кімнатної температури та руками вимісити гладке однорідне тісто.

    Крок 2

    Сформувати з тіста кулю, загорнути його в харчову плівку та помістити у холодильник на 3 год.

    Крок 3

    Молоко злегка нагріти, додати в нього закваску та залишити в теплому місці на 2 год.

    Крок 4

    Струшену масу відкинути на висланий марлею друшляк. Сироватку зібрати та відставити для приготування інших страв, сир добре віджати.

    Крок 5

    Тісто викласти на посипане борошном робочу поверхню, тонко розкотити та вислати їм форму, зробивши борти.
    Форму помістити у холодильник.

    Крок 6

    Духовку нагріти до 230 °. У мисці яйця розтерти з цукром та ванільним цукром добілу. Порціями додати в яєчну масу сир і, вливаючи вершки, добре перемішати. Сирну масу викласти на основу.

    Крок 7

    Температуру духовки зменшити до 160 ° та випікати виріб до золотистої скоринки. Пиріг подати теплим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Käsekuchen – сирний пиріг. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *