Перейти до вмісту
Головна » Кебаб з печеною картоплею

Кебаб з печеною картоплею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кебаб з печеною картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 700 ккал, 31 г білків,
    50 г жирів, 32 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 5 порцій:
    Для кебаба:
    ❯ 800 г баранини (плечо)
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ сіль
    ❯ 1 ст. л. листя чебрецю
    ❯ 2 ч. л. меленого куміна
    ❯ 1 ч. л. меленого коріандру
    ❯ 3 ч. л. гострої аджики
    ❯ 1 яйце
    Для соусу:
    ❯ 250 г натурального йогурту
    ❯ 1 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 ст. л. рубаної м’яти
    ❯ 1 товчений зубчик часнику
    ❯ 3 стебла зеленої цибулі
    Для гарніру:
    ❯ 800 г картоплі
    ❯ 2 гілочки розмарину
    ❯ сіль
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії

    Покроковий процес приготування кебаба

    Крок 1

    М’ясо вимити, зачистити від плівок і жиру і дрібно порубати ножем. З’єднати в мисці з інгредієнтами, що залишилися, посолити та ретельно вимішати руками. Прибрати у холодильник.

    Крок 2

    Картоплю вимити, викласти у форму, посолити, посипати листками розмарину, збризкати маслом і запікати у духовці 25 хв при 200 °.

    Крок 3

    Обліпити м’ясною масою шампури та обсмажити на грилі. Подати з печеною картоплею та йогуртовим соусом

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кебаб з печеною картоплею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *