Рецепт “Кебаб з печеною картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 700 ккал, 31 г білків,
50 г жирів, 32 г вуглеводів
Інгредієнти
На 5 порцій:
Для кебаба:
❯ 800 г баранини (плечо)
❯ мелений чорний перець
❯ сіль
❯ 1 ст. л. листя чебрецю
❯ 2 ч. л. меленого куміна
❯ 1 ч. л. меленого коріандру
❯ 3 ч. л. гострої аджики
❯ 1 яйце
Для соусу:
❯ 250 г натурального йогурту
❯ 1 ст. л. оливкової олії
❯ 1 ст. л. рубаної м’яти
❯ 1 товчений зубчик часнику
❯ 3 стебла зеленої цибулі
Для гарніру:
❯ 800 г картоплі
❯ 2 гілочки розмарину
❯ сіль
❯ 2 ст. л. оливкової олії
Покроковий процес приготування кебаба
Крок 1
М’ясо вимити, зачистити від плівок і жиру і дрібно порубати ножем. З’єднати в мисці з інгредієнтами, що залишилися, посолити та ретельно вимішати руками. Прибрати у холодильник.
Крок 2
Картоплю вимити, викласти у форму, посолити, посипати листками розмарину, збризкати маслом і запікати у духовці 25 хв при 200 °.
Крок 3
Обліпити м’ясною масою шампури та обсмажити на грилі. Подати з печеною картоплею та йогуртовим соусом