Перейти до вмісту
Головна » Кефта з ягнятини

Кефта з ягнятини

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Кефта з ягнятини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 500 г рубаної ягнятини
    ❯ 1 пучок кінзи
    ❯ 1 ст. л. меленого куміна
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 4 цибулини
    ❯ 1 ч. л. паприки
    ❯ 5 гілочок свіжої м’яти
    ❯ мелений гострий перець
    ❯ 6 ст. л. рослинної олії
    Для подачі:
    ❯ свіжі коржики
    ❯ свіжі овочі асорті
    ❯ натуральний йогурт
    ❯ свіжа зелень
    ❯ 1 лимон

    Покроковий процес приготування кефти з ягнятини

    Крок 1

    Кинзу та м’яту промити, перебрати та обсушити. З гілочок м’яти обірвати листочки та дрібно посікти. Кінзу посікти
    разом із гілочками. Цибулю очистити та дуже дрібно нарізати.

    Крок 2

    Рубане м’ясо в глибокій мисці перемішати з нарізаною цибулею, м’ятою і кинзою, додати, паприку, кумін, сіль
    та перець. Масу ретельно перемішати.

    Крок 3

    Вологими руками сформувати з м’ясної маси невеликі ковбаски (За бажанням наколоти їх на дерев’яні шпажки). Підготовлені вироби обсмажити на сильному вогні у сковороді з антипригарним покриттям.

    Крок 4

    Гриль духовки нагріти. Обсмажені вироби збризкати 1/2 олії та запікати 10-15 хв під грилем духовки, перевертаючи в міру запікання.

    Крок 5

    Зелень для подачі промити, перебрати та обсушити. Свіжі овочі вимити, обсушити та нарізати. Частину зелені посікти. Овочі та рубану зелень перемішати, збризкати маслом, що залишилося, і соком лимона, перемішати і перекласти в посуд сервіровки та подати до кефті.

    Крок 6

    Гарячу кефту подати на коржиках із зеленню та йогуртом.

    Сьогодні ми дізналися як готується Кефта з ягнятини. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *