Рецепт “Кіноа з креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 300 ккал, 20 г білків,
6 г жирів, 41 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 200 г крупи кіноа
❯ 1 л бульйону
❯ 200 г очищених креветок
❯ соєвий соус
❯ 1 чайн. ложка місопасти
❯ 400 г консервованих овочів асорті (буряк, морква, кукурудза)
❯ 200 г козиного сиру
Покроковий процес приготування кіноа
Крок 1
З консервованих овочів злити рідину. Козячий сир дрібно нарізати або розім’яти вилкою. Крупу кіноа добре промити і відварити на овочевому бульйоні, як описано на пакуванні. За 4 хв до закінчення приготування додати креветки.
Крок 2
Готову кашу з креветками зняти з вогню. Підмішати 1 чайн. ложку місо-пасти та соєвий соус на смак. Додати консервовані овочі та добре перемішати.
Крок 3
Кіноа з овочами та креветками розкласти по тарілках та подати на стіл, посипавши козячим сиром.