Рецепт “Класичний яблучний пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 6 ПОРЦІЙ
❯ 4–6 стиглих яблук
❯ 4 яйця
❯ 150 г цукру
❯ 170 г борошна
❯ 1 пакетик розпушувача для тесту
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 4 ст. л. молока
❯ 1 пакетик ванільного цукру
❯ жир для змащування форми
❯ цукрова пудра для посипання
Покроковий процес приготування яблучного пирога
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Яблука вимити, очистити та, видаливши серцевини, нарізати тонкими скибочками.
Крок 2
Яйця розтерти з цукром добела, підмішати борошно з розпушувачем та ванільний цукор. Влити молоко, олію та перемішати до одержання тіста консистенції сметани.
Крок 3
Форму для випікання змастити жиром, влити тісто та викласти на нього яблука. Випікати пиріг 30-40 хв. Готовий
пиріг посипати цукровою пудрою.