Перейти до вмісту
Головна » Класичний яблучний пиріг

Класичний яблучний пиріг

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Класичний яблучний пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ
    ❯ 4–6 стиглих яблук
    ❯ 4 яйця
    ❯ 150 г цукру
    ❯ 170 г борошна
    ❯ 1 пакетик розпушувача для тесту
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 4 ст. л. молока
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    ❯ жир для змащування форми
    ❯ цукрова пудра для посипання

    Покроковий процес приготування яблучного пирога

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Яблука вимити, очистити та, видаливши серцевини, нарізати тонкими скибочками.

    Крок 2

    Яйця розтерти з цукром добела, підмішати борошно з розпушувачем та ванільний цукор. Влити молоко, олію та перемішати до одержання тіста консистенції сметани.

    Крок 3

    Форму для випікання змастити жиром, влити тісто та викласти на нього яблука. Випікати пиріг 30-40 хв. Готовий
    пиріг посипати цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Класичний яблучний пиріг. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *