Перейти до вмісту
Головна » Коблер з персиками та сливами

Коблер з персиками та сливами

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Коблер з персиками та сливами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г персиків
    ❯ 500 г злив
    ❯ 100 г цукру
    ❯ 3 ст. л. крохмалю
    Для тесту:
    ❯ 200 г борошна
    ❯ 50 г цукру
    ❯ 2 ч. л. розпушувача для тіста
    ❯ 90 г охолодженого вершкового масла
    ❯ 180 мл вершків 30%
    ❯ 30 г вівсяних пластівців

    Покроковий процес приготування коблеру з персиками
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Духовку розігріти до 180 °. Сливи та персики вимити, обсушити та нарізати скибочками, видаливши кісточки. У глибокій мисці підготовлені фрукти перемішати з цукром та крохмалем.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Борошно перемішати з цукром і розпушувачем. Додати нарізане дрібними кубиками вершкове масло і розтерти все в дрібну крихту

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Влити охолоджені вершки, покласти вівсяні пластівці та вим’яти масу до отримання гладкого однорідного тіста.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 4

    У форму (близько 1,5 л) для випікання викласти рівним шар фруктів. За допомогою двох столових ложок невеликими гірками викласти тісто на фрукти.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 5

    Форму з виробом помістити в гарячу духовку і випікати 40-50 хв: фрукти повинні добре пропікатися, а тісто набути золотистого відтінку.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 6

    Готовий коблер густо посипати цукровою пудрою і дати йому трохи охолонути у формі. Подати, перекладаючи гірки тіста із фруктами на тарілки

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Коблер з персиками та сливами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *