Перейти до вмісту
Головна » Компот із вишні

Компот із вишні

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Компот із вишні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    ❯ 2 кг вишні
    ❯ 400 г цукру
    ❯ сік 2 лимонів
    ❯ 2 гілочки вишні з листям
    ❯ гілочки м’яти для подачі
    ❯ крига або крижана крихта

    Покроковий процес приготування компоту із вишні

    Крок 1

    Ягоди промити, перебрати, видалити плодоніжки. За бажанням видалити кісточки. Гілочки вишні промити. Підготовлені ягоди та гілочки викласти у велику каструлю.

    Крок 2

    В окремій каструлі з товстим дном цукор залити 1 л холодної води, довести до кипіння та варити 15 хв.

    Крок 3

    Ягоди та гілочки залити гарячим сиропом, перемішати та долити водою до краю посуду (близько 3 л). Додати сік лимонів, довести до кипіння та варити 10 хв.

    Крок 4

    Напій зняти з вогню та остудити. Перед подачею на стіл компот процідити і доповнити гілочками м’яти та льодом або льодовою крихтою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Компот із вишні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *