Рецепт “Кордон блю з курки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 730 ккал, 53г білків,
36 г жирів, 49 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 курячі грудки (філе без шкіри)
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 4 тонких скибочки шинки
❯ 4 тонких скибочки сиру
❯ 2 яйця
❯ 7 ст. л. борошна
❯ 150 г свіжих хлібних крихт для панірування
❯ соняшникова олія для смаження
Для салату:
❯ 400 г польового салату
❯ 200 г помідорів чері
❯ по 2 ст. л. соку лимона та оливкової олії
❯ 1 ст. л. рідкого меду
Покроковий процес приготування кордон блю з курки
Крок 1
Курячі грудки вимити, обсушити паперовим рушником і розрізати кожну вздовж на дві частини. Вийшли пласти філе злегка відбити через харчову плівку, посолити та поперчити
Крок 2
На кожен підготовлений пласт філе викласти по скибочки сиру та шинки. Загорнути начинку у філе та скріпити
дерев’яними шпажками
Крок 3
У глибоку тарілку розбити яйця і збовтати їх вилкою. У дві інші тарілки насипати борошно та хлібні крихти.
Крок 4
Курячі рулетики з начинкою спочатку обваляти в борошні, потім вмочити в яйця і запанірувати в хлібних крихтах.
Крок 5
Викласти запаніровані курячі рулетики на сковороду з розпеченою олією та обсмажувати на середньому вогні бл. 8 хв до золотистої скоринки.
Крок 6
Польовий салат перебрати, вимити та обсушити. Помідори чері вимити, нарізати половинками та перемішати з польовим салатом.
Крок 7
Сік лимона, мед і оливкова олія з’єднати в баночці з щільно закривається кришкою і добре струсити. Заправити сумішшю салат
Крок 8
Готове блюдо з курки подати із салатом. На гарнір запропонувати відварену картоплю із зеленню або овочеве пюре.