Перейти до вмісту
Головна » Кордон блю з курки

Кордон блю з курки

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кордон блю з курки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 730 ккал, 53г білків,
    36 г жирів, 49 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 курячі грудки (філе без шкіри)
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 4 тонких скибочки шинки
    ❯ 4 тонких скибочки сиру
    ❯ 2 яйця
    ❯ 7 ст. л. борошна
    ❯ 150 г свіжих хлібних крихт для панірування
    ❯ соняшникова олія для смаження
    Для салату:
    ❯ 400 г польового салату
    ❯ 200 г помідорів чері
    ❯ по 2 ст. л. соку лимона та оливкової олії
    ❯ 1 ст. л. рідкого меду

    Покроковий процес приготування кордон блю з курки

    Крок 1

    Курячі грудки вимити, обсушити паперовим рушником і розрізати кожну вздовж на дві частини. Вийшли пласти філе злегка відбити через харчову плівку, посолити та поперчити

    Крок 2

    На кожен підготовлений пласт філе викласти по скибочки сиру та шинки. Загорнути начинку у філе та скріпити
    дерев’яними шпажками

    Крок 3

    У глибоку тарілку розбити яйця і збовтати їх вилкою. У дві інші тарілки насипати борошно та хлібні крихти.

    Крок 4

    Курячі рулетики з начинкою спочатку обваляти в борошні, потім вмочити в яйця і запанірувати в хлібних крихтах.

    Крок 5

    Викласти запаніровані курячі рулетики на сковороду з розпеченою олією та обсмажувати на середньому вогні бл. 8 хв до золотистої скоринки.

    Крок 6

    Польовий салат перебрати, вимити та обсушити. Помідори чері вимити, нарізати половинками та перемішати з польовим салатом.

    Крок 7

    Сік лимона, мед і оливкова олія з’єднати в баночці з щільно закривається кришкою і добре струсити. Заправити сумішшю салат

    Крок 8

    Готове блюдо з курки подати із салатом. На гарнір запропонувати відварену картоплю із зеленню або овочеве пюре.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кордон блю з курки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *