Перейти до вмісту
Головна » Котлети рубані із вареним яйцем

Котлети рубані із вареним яйцем

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Котлети рубані із вареним яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 55 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 8 ВИРОБІВ:
    ❯ 450 г рубаного м’яса
    ❯ 2 скибочки черствого пшеничного хліба
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 1 невелика цибулина
    ❯ 8 варених яєць
    ❯ 70 г вершкового масла
    ❯ 1 ст. л. майонезу
    ❯ 50 г тертого сиру
    ❯ 1 сире яйце
    ❯ борошно
    ❯ 1–2 гілочки чебрецю (або щіпка сушеного чебрецю)
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування рубаних котлет

    Крок 1

    Хліб розмочити у невеликій кількості води та віджати. Цибулину очистити, дрібно нарізати та обсмажити на сковороді на 1 ст. л. олії до прозорості. Цибулю злегка остудити.

    Крок 2

    Обсмажену цибулю та хліб перемішати з рубаним м’ясом. Часник очистити, потовкти та підмішати в м’ясну масу. Масу посолити, поперчити та добре вимісити.

    Крок 3

    Варені яйця очистити, кожне розрізати навпіл та вибрати жовток. Жовтки розім’яти із вершковим олією, майонезом і тертим сиром, злегка посолити та поперчити. Наповнити масою половинки яєць і скласти їх попарно.

    Крок 4

    Вологими руками розділити м’ясну масу на 8 рівних частин, кожну розпластати в коржик. Покласти в центр м’ясного коржика варене яйце з начинкою та сформувати округлу котлету. Вироби вмочити у яйце, присипати борошном і обсмажувати на сковороді на гарячому маслі по 8 хв із кожного боку.

    Крок 5

    Влити на сковороду прибл. 80 мл води, покласти чебрець, накрити сковороду кришкою та готувати котлети на повільному вогні 15 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети рубані із вареним яйцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *