Рецепт “Ковбаски в тісті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 560 ккал, 26 г білків,
39 г жирів, 28 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ рослинна олія або топлений свинячий жир
❯ 12 свинячих ковбасок для смаження
❯ 2 яйця
❯ 180 мл молока
❯ сіль
❯ 140 г борошна
Покроковий процес приготування ковбасок в тісті
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Жароміцну форму змастити олією або жиром, ковбаски викласти у форму та запікати бл. 10 хв.
Крок 2
Тим часом яйця змішати із молоком і щіпкою солі. Борошно просіяти та порціями підмішати до яєчної суміші. Тісто
добре перемішати. Запечені ковбаски у жароміцній формі залити рідким тестом та запікати ще 25 хв до золотистої
скоринки. Щоб ковбаски не підгоріли, при запіканні форму можна накрити алюмінієвою фольгою.