Перейти до вмісту
Головна » Ковбаски в тісті

Ковбаски в тісті

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Ковбаски в тісті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 560 ккал, 26 г білків,
    39 г жирів, 28 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ рослинна олія або топлений свинячий жир
    ❯ 12 свинячих ковбасок для смаження
    ❯ 2 яйця
    ❯ 180 мл молока
    ❯ сіль
    ❯ 140 г борошна

    Покроковий процес приготування ковбасок в тісті

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Жароміцну форму змастити олією або жиром, ковбаски викласти у форму та запікати бл. 10 хв.

    Крок 2

    Тим часом яйця змішати із молоком і щіпкою солі. Борошно просіяти та порціями підмішати до яєчної суміші. Тісто
    добре перемішати. Запечені ковбаски у жароміцній формі залити рідким тестом та запікати ще 25 хв до золотистої
    скоринки. Щоб ковбаски не підгоріли, при запіканні форму можна накрити алюмінієвою фольгою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ковбаски в тісті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *