Перейти до вмісту
Головна » Креветки в тортильї

Креветки в тортильї

    Креветки в тортильї

    Рецепт “Креветки в тортильї” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 15 хв.

    У 1 порції: 370 ккал, 33г білків,
    12 г жирів, 32 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 2 порції:
    ❯ 1 невелика питайя (фруктовий дракон)
    ❯ 50 г дрібно рубаної молодої цибулі із зеленню
    ❯ жменя рубаної кінзи
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ 300 г креветок
    ❯ щіпка меленого гострого перцю
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 тортильї
    ❯ кілька листочків кінзи або петрушки для прикраси
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування креветок

    Крок 1

    Для сальси питайю вимити, обсушити, розрізати навпіл та за допомогою столової ложки вибрати м’якуш. М’якуш питайї нарізати дрібними кубиками та перемішати з рубаною кінзою та цибулею. Збризкати соком лимона, перемішати та помістити в холодильник

    Крок 2

    Креветки очистити, зберігши хвостики. На сковороді нагріти олію і, помішуючи, обсмажувати креветки 2-3 хв до червоного кольору. Приправити креветки щіпкою меленого гострого перцю.

    Крок 3

    Перед подачею на стіл тортильї нагріти під грилем духовки. Викласти на гарячі тортильї креветки та сальсу. За бажанням сальсу перед подачею посолити та поперчити

    Не менш смачною буде сальса з консервованим ананасом та грейпфрутом. Скибочки груші в ній теж не будуть зайвими.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Креветки в тортильї. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *