Рецепт “Крокети з картоплі з беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 410 ккал, 8 г білків,
31 г жирів, 26 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 500 г картоплі
❯ сіль
❯ щіпка кмину
❯ 125 г бекону
❯ 1 велика червона цибулина
❯ 50 мл олії
❯ 3 гілочки петрушки
❯ 1 яйце
❯ 1 ст. л. вершкового масла
Покроковий процес приготування крокети з картоплі
Крок 1
Картоплю очистити та варити з щіпкою солі та кмину 15-17 хв. Готову картоплю пюрировать. Дати охолонути.
Крок 2
Бекон нарізати дрібними кубиками. Цибулину очистити та порубати. Петрушка дрібно нарізати. На сковороді 1/2 стіл. ложки олії обсмажувати бекон, поки не почне витоплювати жир. Додати цибулю та обсмажувати до золотистого кольору.
Крок 3
Обсмажену цибулю та бекон підмішати до картоплі. Вбити яйце, додати петрушку, приправити сіллю та меленим чорним перцем на смак і добре перемішати. Вологими руками сформувати з картопляної маси невеликі кульки та обсмажувати на суміші соняшникової, що залишилася і вершкового масла до золотистого кольору з усіх боків.