Перейти до вмісту
Головна » Крокети з картоплі з беконом

Крокети з картоплі з беконом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Крокети з картоплі з беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 410 ккал, 8 г білків,
    31 г жирів, 26 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г картоплі
    ❯ сіль
    ❯ щіпка кмину
    ❯ 125 г бекону
    ❯ 1 велика червона цибулина
    ❯ 50 мл олії
    ❯ 3 гілочки петрушки
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла

    Покроковий процес приготування крокети з картоплі

    Крок 1

    Картоплю очистити та варити з щіпкою солі та кмину 15-17 хв. Готову картоплю пюрировать. Дати охолонути.

    Крок 2

    Бекон нарізати дрібними кубиками. Цибулину очистити та порубати. Петрушка дрібно нарізати. На сковороді 1/2 стіл. ложки олії обсмажувати бекон, поки не почне витоплювати жир. Додати цибулю та обсмажувати до золотистого кольору.

    Крок 3

    Обсмажену цибулю та бекон підмішати до картоплі. Вбити яйце, додати петрушку, приправити сіллю та меленим чорним перцем на смак і добре перемішати. Вологими руками сформувати з картопляної маси невеликі кульки та обсмажувати на суміші соняшникової, що залишилася і вершкового масла до золотистого кольору з усіх боків.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Крокети з картоплі з беконом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *