Перейти до вмісту
Головна » Кростіні з грушами та блакитним сиром

Кростіні з грушами та блакитним сиром

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Кростіні з грушами та блакитним сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1 багет
    ❯ 2 груші
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ 150 г сиру з блакитною пліснявою
    ❯ жменя рубаних ядер волоських горіхів
    ❯ 2–3 ст. л. рідкого меду
    ❯ 100 мл оливкової олії
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування кростінів з грушами

    Крок 1

    Багет нарізати тонкими косими скибочками, викласти на лист в один шар, збризкати олією, злегка посолити, поперчити та підсушувати в духовці до легкого золотистого кольору. Дати охолонути.

    Крок 2

    Груші вимити, обсушити, нарізати тонкими поздовжніми скибочками та збризкати соком лимона. Сир скришити.

    Крок 3

    Викласти на хліб груші, розподілити сир, горіхи, посолити, поперчити та полити медом.

    ПРАВИЛА ВИБОРУ
    Для десертної подачі ідеальні ніжні соковиті груші сортів “дюшес” чи “конферанс”. Для запікання, приготування закусок і салатів краще вибрати груші злегка твердуваті, можливо, навіть трохи недозрілі. Щоб нарізана груша не потемніла, збризкайте її соком лимона.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кростіні з грушами та блакитним сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *