Рецепт “Кукурудзяні чипси з соусом сальса з помідорів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 530 ккал, 17 г білків,
25 г жирів, 60 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 4 пір’їна зеленої цибулі
❯ 4 помідори
❯ 1 подрібнений перець чилі
❯ 2 ст. л. мелених сушених томатів
❯ 1 ст. л. соку лайма
❯ щіпка коричневого цукру
❯ сіль
❯ соус табаско
❯ 400 г кукурудзяних чипсів тортилья
❯ 100 г сиру чедер
❯ 200 г сметани
Покроковий процес приготування кукурудзяних чипсів з соусом
Крок 1
Для сальси зелену цибулю нарізати кільцями, помідори – кубиками. Змішати з чилі, меленими томатами, соком лайма та цукром. Посолити, приправити табаско та наполягати 1 год.
Крок 2
Чипси викласти на вистелений папером для випікання лист, посипати тертим сиром та запікати в духовці 5 хв при 160°. Подати з томатною сальсою та сметаною.