Перейти до вмісту
Головна » Кукурудзяні чипси з соусом

Кукурудзяні чипси з соусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кукурудзяні чипси з соусом сальса з помідорів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 530 ккал, 17 г білків,
    25 г жирів, 60 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 пір’їна зеленої цибулі
    ❯ 4 помідори
    ❯ 1 подрібнений перець чилі
    ❯ 2 ст. л. мелених сушених томатів
    ❯ 1 ст. л. соку лайма
    ❯ щіпка коричневого цукру
    ❯ сіль
    ❯ соус табаско
    ❯ 400 г кукурудзяних чипсів тортилья
    ❯ 100 г сиру чедер
    ❯ 200 г сметани

    Покроковий процес приготування кукурудзяних чипсів з соусом

    Крок 1

    Для сальси зелену цибулю нарізати кільцями, помідори – кубиками. Змішати з чилі, меленими томатами, соком лайма та цукром. Посолити, приправити табаско та наполягати 1 год.

    Крок 2

    Чипси викласти на вистелений папером для випікання лист, посипати тертим сиром та запікати в духовці 5 хв при 160°. Подати з томатною сальсою та сметаною.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кукурудзяні чипси з соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *