Перейти до вмісту
Головна » Курка в горіховому соусі

Курка в горіховому соусі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Курка в горіховому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 55 хвилин
    У 1 порції: 780 ккал, 48 г білків,
    45 г жирів, 47 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 8 курячих стегон
    ❯ 1 ч. ложка меленого куміну
    ❯ 1/2 ч. л. меленої солодкої паприки
    ❯ сіль
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 6 коржів з прісного тіста (піта, лаваш)
    ❯ 150 мл курячого бульйону
    ❯ 175 г волоських горіхів
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 200 г сметани

    Покроковий процес приготування курки в горіховому соусі

    Крок 1

    Нагріти духовку до 180 °. Стегна вимити, обсушити та натерти спеціями. Викласти у форму для запікання, змастити 1 стіл. ложкою олії та запікати 30–40 хв.

    Крок 2

    Один корж порвати дрібними шматочками та замочити в гарячому бульйоні. Горіхи обсмажити на сковороді без додавання жиру. Цибулю та часник очистити, порубати та обсмажити на 1 стіл. ложці олії. Пюрувати у блендері з жменею горіхів та замоченим хлібом. Розвести суміш сметаною та прогріти на сковороді. Курку полити соусом і посипати горіхами, що залишилися.

    Сьогодні ми дізналися як готується Курка в горіховому соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *