Перейти до вмісту
Головна » Куряче рагу з цвітною капустою

Куряче рагу з цвітною капустою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Куряче рагу з цвітною капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 години 35 хвилин
    У 1 порції: 390 ккал, 40 г білків,
    18 г жирів, 20 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г філе курячої грудки
    ❯ 200 г курячої печінки
    ❯ 250 г цвітної капусти
    ❯ 200 г замороженого зеленого горошку
    ❯ 1,5 ст. л. борошна
    ❯ 3 ст. л. вершкового масла
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 рубана цибулина
    ❯ 500 мл курячого бульйону
    ❯ сіль
    ❯ щіпка тертого мускатного горіха
    ❯ мелений білий перець

    Покроковий процес приготування курячого рагу

    Крок 1

    Філе і печінку вимити, обсушити, нарізати шматочками. Капусту вимити, поділити на суцвіття. Горошок розморозити.

    Крок 2

    У глибокій сковороді пасерувати борошно на 2 стіл. ложках вершкового масла. Зняти з вогню. У сотейнику вершкове масло, що залишилося, змішати з олією. Постійно помішуючи, обсмажити на цієї суміші цибулю до напівпрозорості. Додати філе і на сильному вогні обсмажити з усіх боків. Підмішати печінку, влити трохи бульйону, посолити та поперчити. Гасити під кришкою на середньому вогні 20 хв.

    Крок 3

    Борошно підмішати в бульйон, що залишився і влити у сотейник до філи та печінці. Посолити, приправити мускатним горіхом і меленим білим перцем до смаку. Перемішати та готувати бл. 30 хв. Додати до сотейника цвітну капусту та горошок, довести до кипіння та гасити ще 10 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Куряче рагу з цвітною капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *