Рецепт “Куряче рагу з цвітною капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 години 35 хвилин
У 1 порції: 390 ккал, 40 г білків,
18 г жирів, 20 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 г філе курячої грудки
❯ 200 г курячої печінки
❯ 250 г цвітної капусти
❯ 200 г замороженого зеленого горошку
❯ 1,5 ст. л. борошна
❯ 3 ст. л. вершкового масла
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 1 рубана цибулина
❯ 500 мл курячого бульйону
❯ сіль
❯ щіпка тертого мускатного горіха
❯ мелений білий перець
Покроковий процес приготування курячого рагу
Крок 1
Філе і печінку вимити, обсушити, нарізати шматочками. Капусту вимити, поділити на суцвіття. Горошок розморозити.
Крок 2
У глибокій сковороді пасерувати борошно на 2 стіл. ложках вершкового масла. Зняти з вогню. У сотейнику вершкове масло, що залишилося, змішати з олією. Постійно помішуючи, обсмажити на цієї суміші цибулю до напівпрозорості. Додати філе і на сильному вогні обсмажити з усіх боків. Підмішати печінку, влити трохи бульйону, посолити та поперчити. Гасити під кришкою на середньому вогні 20 хв.
Крок 3
Борошно підмішати в бульйон, що залишився і влити у сотейник до філи та печінці. Посолити, приправити мускатним горіхом і меленим білим перцем до смаку. Перемішати та готувати бл. 30 хв. Додати до сотейника цвітну капусту та горошок, довести до кипіння та гасити ще 10 хв.