Перейти до вмісту
Головна » Курячі грудки в абрикосовому соусі

Курячі грудки в абрикосовому соусі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Курячі грудки в абрикосовому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 повні курячі грудки без шкіри та кісточки
    ❯ 50 г борошна
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 180 мл білого сухого вина
    ❯ 1 цибулина шалота
    ❯ 6 свіжих абрикосів
    ❯ 2–3 консервовані абрикоси
    ❯ 1/2 ч. л. сушеного естрагону
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рубана кінза

    Покроковий процес приготування абрикосового соусу до грилю

    Крок 1

    Курячі грудки вимити, обсушити та, накривши харчовою плівкою, злегка розпластати качалкою для тіста. Підготовлені грудки посолити, поперчити, обваляти в борошні та добре струсити надлишок.

    Крок 2

    На сковороді на гарячій олії обсмажувати грудки до золотистого кольору з усіх боків.

    Крок 3

    Зменшити вогонь до мінімуму, накрити сковороду кришкою і довести грудки до готовності. Перекласти грудки в інший посуд та накрити фольгою.

    Крок 4

    Цибулину очистити та порубати. Абрикоси вимити та обсушити, видаливши кісточки, нарізати великими скибочками.

    Крок 5

    Жир з під грудок нагріти та обсмажити на ньому цибулю до прозорості. Влити вино та уварювати його 3 хв. Покласти свіжі та консервовані абрикоси, додати естрагон, посолити, поперчити та готувати 5 хв. Частину скибочок абрикосів відкласти, інше пюрувати.

    Крок 6

    Повернути скибочки абрикосів у соус, викласти на сковороду курячі грудки та добре прогріти. Страву подати гарячим, посипавши рубаною кінзою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі грудки в абрикосовому соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *