Перейти до вмісту
Головна » Курячі грудки в горіховому паніруванні

Курячі грудки в горіховому паніруванні

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Курячі грудки в горіховому паніруванні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 6 курячих грудок
    ❯ 1 лимон
    ❯ 50 г панірувальних сухарів
    ❯ 2 яйця
    ❯ 70 г товчених волоських горіхів
    ❯ 1 ч. л. копченої паприки
    ❯ 6 ст. л. рослинної олії
    ❯ 4 ст. л. борошна
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування курячіх грудок в паніровці

    Крок 1

    Лимон сполоснути гарячою водою та обсушити, цедру тонко натерти, віджати сік. Товчені горіхи перемішати
    з цедрою, паприкою та панірувальними сухарями, насипати рівним шаром на плоску тарілку.

    Крок 2

    Курячі грудки промити та обсушити, злегка відбити та збризкати соком лимона, добре посолити та поперчити.
    Підготовлені курячі грудки обваляти в борошні, вмочити у яйце і густо запанувати у суміші з горіхами. Помістити
    у холодильник на 15 хв

    Крок 3

    Духовку нагріти до 200 °. Глибоку форму для запікання змастити олією. Вершкове масло розм’якшити.

    Крок 4

    У невеликій глибокій сковороді нагріти олію. Паніровані курячі грудки порційно викладати в киплячу олію та обсмажувати до золотистого кольори з усіх боків. Готові грудки за допомогою шумівки перекладати у форму для
    запікання.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 180 °. Форму з грудками помістити в гарячу духовку та запікати 12-15 хв. Подати гарячими з листяним салатом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі грудки в горіховому паніруванні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *