Рецепт “Курячі нагетси в домашніх умовах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Куряче філе
– Соєвий соус
– Чорний перець
– Приправи для м’яса чи курки
– Борошно
– Панірувальні сухарі
– Копчена паприка
– Яйце
Покроковий процес приготування курячих нагетсів
Крок 1
Нарізаємо куряче філе завтовшки близько 1 сантиметра.
Крок 2
Додаємо в м’ясо трохи меленого перця, спецій і заливаємо невеликою кількістю соєвого соусу. Добре перемішуємо та маринуємо 15 хвилин.
Крок 3
Беремо борошно вищого ґатунку, додаємо трохи солі та чорного меленого перцю. Ще можна додати копченої паприки. Добре перемішуємо. В окремій ємності збиваємо два яйця.
Крок 4
Відправляємо філешки в борошно і добре присипаємо. Далі в яйце та панірувальні сухарі.
Крок 5
Наливаємо в сковороду невелику кількість олії. Відправляємо нагетси в розпечене масло. За дві хвилини перевертаємо. Викладаємо готові курячі нагетси на паперові рушники, щоб прибрати зайву олію.