Перейти до вмісту
Головна » Квасоляний суп з грибами

Квасоляний суп з грибами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Квасоляний суп з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 380 ккал, 16 г білків,
    8 г жирів, 64 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 4 зубчики часнику
    ❯ 2 моркви
    ❯ 2 стручки червоного солодкого перцю
    ❯ 250 г печериць
    ❯ 1 ч. л. сушеної материнки
    ❯ 1/2 ч. л. меленого чилі
    ❯ 2 ст. л. томата-пасти
    ❯ 1 л курячого бульйону
    ❯ 2 банки (по 400 г) консервованої червоної квасолі
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування квасоляного супу

    Крок 1

    Цибулю очистити та порубати. Часник очистити та нарізати пластинами. У каструлі з товстим дном нагріти олію та обсмажувати цибулю 5 хв. Додати часник та обсмажувати всі разом ще 1 хв.

    Крок 2

    Моркву очистити та нарізати півкулями. Гриби протерти вологою тканиною та нарізати пластинами. Солодкий перець вимити та, очистивши від насіння, нарізати брусками. Разом з морквою та грибами додати до часниково-цибульної суміші, приправити материнкою та чилі. Обсмажувати 2 хв, додати томат-пасту та готувати, помішуючи, ще кілька хвилин.

    Крок 3

    Влити бульйон, додати консервовану квасолю (без рідини). Накрити каструлю кришкою та варити суп на слабкому вогні 15 хв. Готовий суп посолити та поперчити до смаку, розлити по тарілках. Добре прикрасити блюдо рубаною петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Квасоляний суп з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *