Перейти до вмісту
Головна » Лазанья мільфей зі шпинатом та броколі

Лазанья мільфей зі шпинатом та броколі

    Лазанья мільфей зі шпинатом та броколі

    Рецепт “Лазанья мільфей зі шпинатом та броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Ця страва цілком гідна місця в меню гарного ресторану. Чому ні? Виглядає ефектно, на смак ідеально збалансовано та гармонійно і до того ж приготовлено за мінімальної теплової обробки. Ще переваги? Повна відсутність глютену та тваринних жирів. Варто спробувати!

    4 порцій, 35 хвилин

    Інгредієнти

    – 12 листів пасти для лазаньї
    – 1/2 качана броколі
    – 300 г свіжого шпинату
    – 1 цибулина шалот
    – 2 ст. л. оливкової олії
    – 2 кульки моцарели
    – 2 ст. л. тертого вегетаріанського сиру
    – Кілька стебел шнітт-луку
    Для білого соусу:
    – 500 г рикоти
    – 220 мл молока
    – 2 ст. л. вегетаріанського твердого сиру (натерти)
    – 1 ст. л. оливкової олії
    – 1/8 ч. л. тертого мускатного горіха
    – Сіль
    – Перець

    Покроковий процес приготування лазаньї мільфей зі шпинатом

    Крок 1

    Для соусу за допомогою блендера збити рикоту з молоком, олією та тертим сиром до отримання кремоподібної маси. Додати мускатний горіх, сіль та перець за смаком.

    Крок 2

    Броколі відварити в киплячій підсоленій воді (зі щіпкою соди, щоб зберегти колір) або на пару. Листи лазаньї відварити, як описано на пакуванні.

    Крок 3

    Шпинат промити, перебрати, обсушити і нашаткувати. Цибулину очистити, порубати і обсмажувати на сковороді на
    гарячій олії до прозорості. Закласти шпинат і готувати під кришкою 3 хв. Кришку зняти та готувати шпинат ще 2 хв.
    Посолити та поперчити. Сковороду зняти з вогню та дати шпинату охолонути.

    Крок 4

    Половину соусу перемішати зі шпинатом і зібрати лазанью. Моцарелу дрібно посікти. Гриль духовки нагріти.

    Крок 5

    На деко на невеликому на відстані один від одного викласти 4 листи лазаньї і посипати їх 1/2 моцарели. Покрити
    листи половиною соусу зі шпинатом, викласти на листи половину капусти і полити частиною білий соус. Шари повторити. Останнім викласти листи пасти, покрити їх білим соусом і посипати тертим сиром. Страву запікати під грилем духовки бл. 7 хв. Прикрасити шнітт-цибулею.

    Сьогодні ми дізналися як готується Лазанья мильфей зі шпинатом та броколі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *