Перейти до вмісту
Головна » Лінива піца

Лінива піца

    Лінива піца

    Рецепт “Лінива піца” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Калорії 229

    Білки 13

    Жири 14

    Вуглеводи 12

    Інгредієнти

    – 50 г лаваша
    – 40 г сиру моцарела
    – 130 г сирого фаршу з телятини
    – 50 г помідор
    – 2 ст. л. сметани
    – 2 ч. л. томатної пасти
    – 9 г цибулі червоної
    – 6 листів шпинату
    – сіль, перець

    Покроковий процес приготування лінивої піци
    Лінива піца1

    Крок 1

    Поставте духовку розігріватися до 220°. Фарш викладіть у розігрітий сотейник, посоліть, поперчіть і готуйте на вогні вище за середнє, поки він не стане повністю коричневим (це швидко, займе хвилин 5)

    Лінива піца2

    Крок 2

    Сметану змішайте з томатною пастою

    Лінива піца3

    Крок 3

    Цибулю та помідор наріжте. Сир натріть (у мене вже був тертий). Шпинат помийте

    Лінива піца4

    Крок 4

    Застеліть лист пергаментом, викладіть лаваш, зверху розподіліть соус

    Лінива піца5

    Крок 5

    Далі викладайте в такій послідовності фарш, цибулю, шпинат, помідори,
    сир. Випікайте 7 хвилин

    Сьогодні ми дізналися як готується Лінива піца. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *