Рецепт “Лосось на пательні із соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Філе лосося 4 шт
– Молодий шпинат 200 гр
– Сушені помідори 150 гр
– Часник 2 зубки
– Вершкове масло 50гр
– Оливкова олія 3 ст.л.
– Вершки(30%) 200 мл
– Пармезан 50 гр
– Лимонний сік
– Базилік
– Сіль
– Перець
Покроковий процес приготування лосося на пательні із соусом
Крок 1
Солимо та перчимо філе з двох сторін. Ставимо сковороду на середній вогонь. Наливаємо олію та викладаємо рибу. Через 3 хвилини перевертаємо. З другого боку смажимо півтори хвилини та прибираємо.
Крок 2
Виливаємо олію зі сковороди та кладемо вершкове масло. Дрібно нарізаємо часник і відправляємо у сковороду. Дрібно нарізаємо і потім рубаємо сушені помідори. Відправляємо помідори в сковороді.
Крок 3
Обсмажуємо помідори близько хвилини та заливаємо вершки. Обсмажуємо на маленькому вогні. Далі викладаємо молодий шпинат. Через 2 хвилини солимо і перчимо. Натираємо пармезан на дрібній тертці та відправляємо у сковороду. Перемішуємо.
Крок 4
Кладемо рибу в сковороду із соусом. Поливаємо соком лимона та готуємо 2 хвилини.