Перейти до вмісту
Головна » Лимони в розсолі з запашними травами

Лимони в розсолі з запашними травами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Лимони в розсолі з запашними травами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН + 2 МІСЯЦЯ

    Інгредієнти

    На 1 БАНКУ ОК. 3 Л:
    ❯ 3 кг лимонів
    ❯ 300 г солі
    ❯ запашні трави (лаванда, чебрець, лавровий лист, гвоздика, коріандр, розмарин, кріп…)

    Покроковий процес приготування лимонів в розсолі

    Крок 1

    Лимони вимити та обсушити. Проткнути кожен плід голкою, покласти у велику каструлю і залити холодною водою. Варити 20 хв на повільному вогні, не доводячи до кипіння.

    Крок 2

    Воду злити, лимони перекласти до банку, додати трави.

    Крок 3

    У каструлі довести до кипіння 3 л води з 300 г солі, дати солі повністю розчинитись. Розсіл остудити та залити
    їм лимони.

    Крок 4

    Банку герметично закупорити і прибрати у прохолодне темне місце. Лимони готові до вживання за два місяці.

    НА ЗАМІТКУ
    Крім трав можна додати до лимонів часник, інші прянощі, у тому числі свіжі пряні трави.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Лимони в розсолі з запашними травами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *