Перейти до вмісту
Головна » Листковий рулет зі шпинатом та грибами

Листковий рулет зі шпинатом та грибами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Листковий рулет зі шпинатом та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    Для тесту:
    ❯ 600 г готового картопляного пюре
    ❯ 60 г вершкового масла
    ❯ 250 г борошна
    ❯ 4 яйця
    Для начинки:
    ❯ 500 г шпинату
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 морква
    ❯ 350 г печериць
    ❯ рослинна олія
    ❯1 жовток
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування листкового рулета зі шпинатом

    Крок 1

    Цибулину та моркву очистити та тонко нарізати. Овочі обсмажувати на невеликій кількості олії 10 хв.

    Крок 2

    Шпинат промити, перебрати, обсушити. Гриби очистити, промити та нарізати пластинами. Викласти гриби та шпинат до моркви, посолити, поперчити та обсмажувати 7–10 хв.

    Крок 3

    Для тесту довести до кипіння 250 мл води з олією, додати щіпку солі. У киплячу воду всипати в один захід борошно і перемішувати, доки тісто не почне відставати від дна та стінок посуду. Дати тесту охолонути бл. 5 хв і по одному підмішати яйця. Заварне тісто перемішати з картопляним пюре. Підготувати лист пергаменту та викласти на нього тісто шаром прибл. 1 см.

    Крок 4

    Викласти на тісто всі інгредієнти начинки та піднімаючи край пергаменту, сформувати рулет. Перекласти виріб на лист та випікати 45 хв при 180°. Виріб змастити жовтком і запікати ще 10 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Листковий рулет зі шпинатом та грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *