Перейти до вмісту
Головна » Макарони з тушкованою капустою та грибами

Макарони з тушкованою капустою та грибами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Макарони з тушкованою капустою та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 470 ккал, 16 г білків,
    8 г жирів, 84 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 300 г печериць
    ❯ 1/2 качана капусти
    ❯ 400 г макаронів
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ кмин

    Покроковий процес приготування макаронів з тушкованою капустою та грибами

    Крок 1

    Гриби протерти вологою тканиною та нарізати пластинами. Цибулю очистити, порубати та злегка обсмажити на олії.
    Половину цибулі перекласти на іншу сковороду. До решти додати гриби, посолити, поперчити, приправити кмином та готувати, помішуючи, 4 хв.

    Крок 2

    Капусту вимити, нашаткувати та додати обсмаженої цибулі. Посолити, приправити кмином, влити трохи води та гасити під кришкою 10 хв

    Крок 3

    Тим часом макарони відварити в киплячій підсоленій воді, як це описано на пакуванні. Відкинути на друшляк,
    перемішати з грибами, цибулею та тушкованою капустою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Макарони з тушкованою капустою та грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *