Перейти до вмісту
Головна » Манна запіканка зі смородиною

Манна запіканка зі смородиною

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Манна запіканка зі смородиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 450 ккал, 25 г білків,
    20 г жирів, 48 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 6 абрикосів
    ❯ 200 г червоної смородини
    ❯ 400 мл молока
    ❯ 3 ст. л. цукру
    ❯ 70 г манної крупи
    ❯ 2 яйця
    ❯ 200 г сиру
    ❯ 1 ч. л. ванільного цукру
    ❯ 1 ст. цукрової пудри
    ❯ вершкове масло для змащування формочок

    Покроковий процес приготування манної запіканки

    Крок 1

    Абрикоси вимити, обсушити, розрізати кожен плід навпіл і видалити кісточки. Ягоди червоної смородини перебрати,
    вимити та видалити плодоніжки.

    Крок 2

    Молоко влити в каструлю, поставити на середній вогонь, всипати цукор та довести до кипіння. Додати манну крупу та варити при постійному помішуванні прибл. 3 хв до загусання. Зняти каструлю з манною кашею з вогню

    Крок 3

    Нагріти духовку до 200 °. Жовтки відокремити від білків, з’єднати в мисці з сиром, ванільним цукром і перемішати до одержання однорідної маси. Додати манну кашу, перемішати. Білки добре збити та з’єднати з сирною масою.

    Крок 4

    Одну велику чи чотири порційні формочки для випікання змастити вершковим маслом, викласти сирну масу, половинки фруктів (зрізом вниз) та ягоди. Запікати 20-30 хв. Перед подачею посипати цукровою пудрою.

    Якщо в рецепті запіканки або кремових десертів вказаний сир, двічі протріть його через сито, щоб не було комочків.

    Сьогодні ми дізналися як готується Манна запіканка зі смородиною. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *